//*// Predstava Art ponovo na sceni Ateljea (ATELJE 212)

 

Pozorište Atelje 212  započinje obnovu predstave “ ART “ Jasmine Reze u režiji Alise Stojanović koja je imala preko 200. izvođenja na Velikoj sceni „ Mira Trailović “.

Komedija  “ ART “ je prevedna na više od trideset jezika i proglašena je za najbolju predstavu u Jugoslaviji u 1997/98. pozorišnoj sezoni.

Premijerno izvođenje obnove predstave je zakazano za 31.januar 2020. na Velikoj sceni „ Mira Trailović “.

Jasmina Reza

ART

Režija: ALISA STOJANOVIĆ

Igraju: SVETOZAR CVETKOVIĆ, TIHOMIR STANIĆ i BRANISLAV ZEREMSKI

„Art – komedija u belom“ govori o trojici prijatelja koji su vremenom otišli različitim životnim putevima i izgradili različite sisteme vrednosti, ali ipak nisu prestali da se druže. Tako je sve dok jedan od njih trojice ne kupi sliku čuvenog autora, kojoj drugi odriče bilo kakvu umetničku vrednost. Ta slika, kupljena po basnoslovnoj ceni, postaće uzrok žučnih prepirki i rasprava, u kojima tri prijatelja preispituju i iskrenost dotadašnjih postupaka i ukupan međusobni odnos.

Trojica prijatelja, koje igraju vrsni beogradski glumci, kroz svoje uobičajene susrete i razgovore otkrivaju probleme prijateljstva, komunikacije i doživljaja stvarnosti savremenog čoveka, kao i svoje lične, velike drame i zablude.

(Izvor: atelje212.rs)

 ATELJE 212 ULAZNICE  https://nasceni.rs/venue/atelje-212

 

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati