//*// „TRE SORELE“ PONOVO NA SCENI ZVEZDARA TEATRA

Predstava „Tre sorele“ po tekstu Stevana Koprivice u režiji Milana Karadžića biće obnovljena početkom februara sledeće godine u Zvezdara teatru. Probe su počele pre nekoliko dana.

Foto: Zoran Ilić

Premijerno, predstava je izvedena 6. novembra 2004. godine i na repertoaru je bila sve do 2011. godine. Do sada je izvedena 125 puta i na svakom izvođenju sedišta su bila ispunjena do poslednjeg mesta. Zbog toga je i ekipa odlučila da obnovi ovu predstavu, u istom glumačkom sastavu.

Tri sestre su Nataša Ninković, Ana Franić i Sloboda Mićalović, a u ekipi su i Andrija Milošević, Dragan Petrović Pele i Milutin Mima Karadžić. Novi član ekipe je glumac Aleksandar Radojičić koji će biti u alternaciji sa Andrijom Miloševićem.

Predstava je inspirisana legendom iz Boke o tri sestre koje su u jednoj kući u Prčnju provele ceo svoj život neudate, čekajući i sanjajući svog kapetana.

„Tre sorele vidim kao dramu zatvorene male sredine u kojoj su sve ljudske želje, potrebe i slobode sputane. Dozvoljeno je samo ono što je propisano zvaničnim crkvenim i malograđanskim kanonima i regulama. Tre sorele provode svoju mladost okovane strogim pravilima koja im nameće brat, olovnim nebom i beskrajnim morem. Dok se odnekud ne pojavi mladi stranac“, kaže reditelj Milan Karadžić.

(Izvor: zvezdarateatar.rs)

ZVEZDARA TEATAR ULAZNICE  https://nasceni.rs/venue/zvezdara-teatar

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati