//** STOTA ČORBA OD KANARINCA (ZVEZDARA)

 

Predstava  „Čorba od kanarinca” 24. novembra slavi veliki jubilej, 100. izvođenje u Zvezdara teatru! Predstava je nastala po tekstu Miloša Radovića, u režiji Staše Koprivice, a uloge tumače Ljubomir Bandović i Mina Lazarević.

Ova duodrama koja je premijerno izvedena u februaru 2013. godine govori o paru, Jeci i Medi, koji imaju nesuglasice kada je reč o stupanju u brak. Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, Miloš Radović se poigrava sa svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos.

Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pri tom vešto i oprezno igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne monodrame.

Sve to uopšte ne bi bio toliko smešno i zabavno da to dvoje večitih protivnika nisu neizlečivo vezani jedno za drugo. Na kraju krajeva, Čorba od kanarinca jeste komad o ljubavi.

Uspeh predstave potvrdile su i nagrade. Predstava je osvojila nagradu publike sa ocenom 4,87 na ,,Festivalu duodrame’‘ u Topoli 2017. godine. Na nedavno završenom ,,Festivalu pobednika festivala’‘ u Rakovici osvojila je nagradu za najbolju predstavu po oceni publike. Ljubomir Bandović je na oba festivala dobio nagradu za najboljeg glumca.

Ovaj komad će se do kraja godine igrati još i 22. decembra u Zvezdara teatru.

Čestitamo ekipi predstave na ovom jubileju!  (Izvor: zvezdarateatar.rs)

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati