//*// KUMOVI, Dušan Kovačeviću u izvedbi CZK Gradskog kazališta Mali Princ Omiš (Madlenianum)

Dušan Kovačević

KUMOVI

 

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo, pozvati Vas na izvedbu predstave Kumovi (D. Kovačević/P.Buljević/) u izvedbi CZK Gradskog kazališta Mali Princ Omiš u organizaciji ZHB „Tin Ujević“ iz Beograda.

Predstava Kumovi spada u žanr tragikomedije i predstavlja izvrstan prikaz suvremenog tranzicijskog društva sa svim svojim posebnostima, npr. napuštanjem svoje domovine do sofisticiranim ili manje sofisticiranim kriminalističkim skupinama. U pozadini se čuju zvukovi policijskih ili ambulantnih sirena, mnogo straha čak i kod zvonjave običnog kućnog zvona ali i mnogo smijeha u reakcijama na takve i slične nepredvidljive situacije. Drama ima elemente trilera, pritom mislim na prisustvo oružja i opojnih sredstava koji su se nekim čudom uvukli u dom prosječne građanske obitelji. „Čovjek bez posla ti je kao napušten pas“ i upravo ovaj moment je lajt motiv čitavog zapleta koji nas polako uvodi u fantastičnu grotesku koja poput bajke slika točno određene karaktere. Svi likovi osim jednog lelujaju u bajkovitom prostoru kojim se hoda samo na četiri noge.

Nedelja, 10. februar 2019.
Mala scena Madlenianuma  (Izvor: operatheatremadlenianum.com)

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati