//*// Pevački i plesni teatar Guangdong iz Kine 17. februara gostuje na Velikoj sceni sa baletom „Buđenje“ (NARODNO POZORIŠTE)

 

Pevački i plesni teatar Guangdong iz Kine gostovaće 17. februara (19,30) na Velikoj sceni sa baletom „Buđenje“, u režiji Hjuesonga Vanga. 

 

Predstava oslikava temu beskrajnog života prirode, uzima u obzir pozitivan odnos između čoveka i prirode, kao i čoveka i života iz perspektive moderne estetike. 

 

U središtu priče je mlada devojka koja je rođena u pastoralnoj sredini, a trebalo je da se rodi u nekom velikom i modernom gradu. 

 

Dok se suočava sa problemima odrastanja baš kao i svaka druga devojka, njena priča se pretvara u posebnu.

 

Mlada devojka uspeva da pobedi brojne izazove kao što su odrastanje, ljubav, životni usponi i padovi, i na kraju procveta u nešto izuzetno...

 

Balet „Buđenje“ je inspirisan filozofijom moderne izvođačke umetnosti i spaja tradicionalnu kinesku izvođačku umetnost sa nagoveštajem tai-čija, a u pripovedanju priče korišćene su tehnike metafore i personifikacije. (Izvor: www.narodnopozoriste.rs)

M.B. 

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati