NIKOLA PAVLOVIĆ

Rođen 20. avgusta 1991. u Knjaževcu, malom gradu na istoku Srbije, u podnožju Stare planine. Tu je završio osnovnu i srednju školu.

Bio je član raznih dramskih sekcija, trenirao karate, odbojku, košarku, imao svoju emisiju na lokalnoj radio stanici, završio osnovni kurs filmske režije. Nakon što je…

karijera
NIKOLA  PAVLOVIĆ

Trenutni programi


Predstava MUŠKARČINE

Dorćol platz

MUŠKARČINE pozorišni dokumentarac o muškosti ovde i danas

Rođen 20. avgusta 1991. u Knjaževcu, malom gradu na istoku Srbije, u podnožju Stare planine. Tu je završio osnovnu i srednju školu.

Bio je član raznih dramskih sekcija, trenirao karate, odbojku, košarku, imao svoju emisiju na lokalnoj radio stanici, završio osnovni kurs filmske režije. Nakon što je završio Knjaževačku gimnaziju našao se u dilemi šta da upiše jer ga je oduvek puno stvari zanimalo. Tako je rešio da proba da upiše glumu, japanski, ekologiju i medicinu. Te godine je upisao samo ekologiju. Pet godina kasnije, kao apsolvent ekologije, upisuje i glumu na Fakultetu umetnosti Prština sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Tako počinje njegov životni rolerkoster na relaciji Beograd – Kosovska Mitrovica.

Još u osnovnoj školi je otkrio veliku ljubav prema glumi i od tada je igrao u više od 20 predstava. Trenutno, pored ispitnih predstava, ponosni je ko-autor i izvođač predstave Muškarčine. Obožava fotografiju, putovanja i dobru kafu.

 

Izvor: reflektorteatar.rs

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati