ART

Jasmina Reza
ART
PREDSTAVA ART PONOVO NA SCENI ATELJEA

Opis Umetnici
ART
2

Trenutni događaji


900.00 RSD
Parter

Umetnici


Pozorište Atelje 212  započinje obnovu predstave “ ART “ Jasmine Reze u režiji Alise Stojanović koja je imala preko 200. izvođenja na Velikoj sceni „ Mira Trailović “.

Komedija  “ ART “ je prevedna na više od trideset jezika i proglašena je za najbolju predstavu u Jugoslaviji u 1997/98. pozorišnoj sezoni.
Premijerno izvođenje obnove predstave je zakazano za 31.januar 2020. na Velikoj sceni „ Mira Trailović “.
 
Režija: ALISA STOJANOVIĆ
 
Igraju: SVETOZAR CVETKOVIĆ, TIHOMIR STANIĆ i BRANISLAV ZEREMSKI
 
„Art – komedija u belom“ govori o trojici prijatelja koji su vremenom otišli različitim životnim putevima i izgradili različite sisteme vrednosti, ali ipak nisu prestali da se druže. Tako je sve dok jedan od njih trojice ne kupi sliku čuvenog autora, kojoj drugi odriče bilo kakvu umetničku vrednost. Ta slika, kupljena po basnoslovnoj ceni, postaće uzrok žučnih prepirki i rasprava, u kojima tri prijatelja preispituju i iskrenost dotadašnjih postupaka i ukupan međusobni odnos.
Trojica prijatelja, koje igraju vrsni beogradski glumci, kroz svoje uobičajene susrete i razgovore otkrivaju probleme prijateljstva, komunikacije i doživljaja stvarnosti savremenog čoveka, kao i svoje lične, velike drame i zablude.

(Izvor: atelje212.rs)

Preporuka

KUMOVI

Zvezdara Teatar

…Kumovi su neobična priča o prijateljstvu čoveka koji je ostao bez posla sa…

Dva viteza iz Verone

Šabačko Pozorište, Kamerna scena "Jelica Vojinović" e

Vilijam Šekspir
DVA VITEZA IZ VERONE.
Režija: Mia Knežević

Luiđi Pirandelo TAKO JE (AKO VAM SE TAKO ČINI) Režija: Jagoš Marković

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati