BALKANSKI SEX i GRAD – Čipka i čokolada

BALKANSKI SEKS & GRAD

Po motivima knjige ,,Čipka i čokolada“
 ,,Balkanski seks i grad“ 

 više

Opis Umetnici
BALKANSKI SEX i GRAD – Čipka i čokolada

 

Predstava je osmišljena kao balkanski „Seks i grad“ u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, dve najbolje drugarice, pričaju o svojim životnim iskustvima. U ovom scensko-muzičkom performansu prikazani su na duhovit način uvek aktuelni muško-ženski problemi,  kao i mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Likovi će na pozornici oživeti sva ona beskrajna mirenja, razmirice i preispitivanja koja se događaju među ljubavnim parovima dok će, po uzoru na prijateljice iz serije „Seks i grad“ koje muku muče sa muškarcima,  glavne junakinje rešavati sopstvene „nerešive“ probleme.  Sve je začinjeno muzičkim numerama – najvećim hitovima sa prostora bivše Jugoslavije. I dok Zverka (Marko Dolaš) peva svima dobro poznate pesme, Čarna i Čipka zasipaju prubliku dilemama koje zajedno sa gledaocima rešavaju na sceni.

Predstava je zabeležila rekordnu gledanost u regionu izdvojivši se od sličnih komedija, a odigrana je neborjeno puta u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i šire. Predstava traje 80 minuta.

PRODUKCIJA/TEKST/REŽIJA

Stanko Holcer

 

IGRAJU

Ana Ćuk/Katarina Korša (uloga Čupke)

Jovana Jelovac-Cavnić (uloga Čarne)

Marko Dolaš (uloga voditelja i Zverke) (Izvor: akademija28.com)

Preporuka

IVICA I MARICA

Pozorište PUŽ

IVICA I MARICA

BRAKOLOMIJE

Pozorište "SLAVIJA"

BRAKOLOMIJE
Autorski projekat glumačke ekipe
Da li ste se ikada pitali,…

„Lista nepodnošljivih sorti ljudi“ je tema u njegovoj novoj beskonceptualnoj stand up komediji.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati