BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena.  više

Opis Umetnici
BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

Trenutni događaji


600.00 RSD
Jedinstvena ulaznica

Utorak, 25. jun
Vojni muzej u 21 čas

Koncert QUEEN SYMPHONY SHOW
benda QUEEN REAL TRIBUTE
uz pratnju kamernog orkestra MUZIKON i hora

Članovi benda Queen Real Tribute
Ivan Ristanović – vokal
Nenad Bojković – gitara
Ivan Đerfi – bas gitara
Radoš Ćapin – bubanj
 
  
Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena. 

Bend Queen Real Tribute tokom trinaest godina postojanja obišao je čitav svet. Samo u Brazilu održali su više od 70 koncerata tokom čak četiri briljantne turneje, a nastupali su i u Portugaliji, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori,  Hrvatskoj, Kini, Rusiji i drugim zemljama. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su publiku.

Detalji kojima bend posvećuje pažnju u scenskom nastupu su takođe fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio Fredi Merkjuri, gitarista koristi model gitare baš kao i Brajan Mej i svira metalnim novčićem umesto trzalicom, kako bi dočarao originalni zvuk grupe Kvin. 

The Show Must Go On, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free i We Are The Champions samo su neki od megahitova grupe Kvin u posebnom aranžmanu za orkestar i hor kojim će dirigovati mladi beogradski umetnik i dirigent Miloš Jovanović, ujedno i autor aranžmana. Još jednim okupljanjem profesionalnih muzičara čuva se sećanje na bogato stvaralaštvo grupe Kvin, na neponovljivog i jedinstvenog Fredija Merkjurija i odaje počast ovim legendama muzičke istorije.

Preporuka

Vikinzima je oteta hrabrost kada došao je nezvani gost...

Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin,…

REČ REDITELJA: Nekako baš u vreme kada se rađala komedija Veliki talas, čuo…