BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena.  više

Opis Umetnici
BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

OBAVEŠTENJE: Obaveštavamo Vas da će se koncert benda Queen real tribute pod nazivom Queen symphony show održati 26. juna u 21 čas na Platou ispred Vojnog muzeja usled najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova. Lokacija i satnica ostaju nepromenjeni. Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara mogu da izvrše povrat na sledeći način: Ulaznice kupljene online - pošaljite email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene.

 

Utorak, 26. jun
Vojni muzej u 21 čas

Koncert QUEEN SYMPHONY SHOW
benda QUEEN REAL TRIBUTE
uz pratnju kamernog orkestra MUZIKON i hora

Članovi benda Queen Real Tribute
Ivan Ristanović – vokal
Nenad Bojković – gitara
Ivan Đerfi – bas gitara
Radoš Ćapin – bubanj
 
  
Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena. 

Bend Queen Real Tribute tokom trinaest godina postojanja obišao je čitav svet. Samo u Brazilu održali su više od 70 koncerata tokom čak četiri briljantne turneje, a nastupali su i u Portugaliji, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori,  Hrvatskoj, Kini, Rusiji i drugim zemljama. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su publiku.

Detalji kojima bend posvećuje pažnju u scenskom nastupu su takođe fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio Fredi Merkjuri, gitarista koristi model gitare baš kao i Brajan Mej i svira metalnim novčićem umesto trzalicom, kako bi dočarao originalni zvuk grupe Kvin. 

The Show Must Go On, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free i We Are The Champions samo su neki od megahitova grupe Kvin u posebnom aranžmanu za orkestar i hor kojim će dirigovati mladi beogradski umetnik i dirigent Miloš Jovanović, ujedno i autor aranžmana. Još jednim okupljanjem profesionalnih muzičara čuva se sećanje na bogato stvaralaštvo grupe Kvin, na neponovljivog i jedinstvenog Fredija Merkjurija i odaje počast ovim legendama muzičke istorije.

Preporuka

SKORO SVAKO MOŽE DA PADNE, (OSIM ČAPLJE)!

Pozorište Duško Radović

...Očekuju te razne šumske životinje sa svojim dilemama, problemima, idejama i snovima, od…

DRŽAVNI POSAO

KOMBANK DVORANA

DRŽAVNI POSAO

Nova predstava Nikole Pejakovića - "CELO TELO TU ME BOLI" Igraju: Svetlana Bojković,…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati