Kakva ti je žena, takav ti je život

REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’


 više

Opis Umetnici
Kakva ti je žena, takav ti je život

Umetnici


INFO ORGANIZATORA (15.09.2020):

KONAČNO, REGIONALNA HIT KOMEDIJA „Kakva ti je žena, takav ti je život“  u SAVA CENTRU

Posle više od šest meseci, vrata Sava Centra će se konačno otvoriti da se udobno smesti publika željna koncerata i predstava. Čast da prvi nastupi ima Dragan Marinković Maca sa svojom autorskom predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“ koja je trebala da se odigra u martu, pa je zbog novonastale situacije prebačena za kraj septembra. 

 

Predstava će se odigrati, uz sve epidemiološke mere,

24. i 26.septembra u dva termina, oba dana u 18h i 21h.

 

SVE ULAZNICE KUPLJENE ZA PRETHODNE PREDSTAVE MORAJU SE ZAMENITI ZA NOVE ULAZNICE.

 

Shodno činjenici da je na snazi dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi, organizatori mole kupce za razumevanje, te da što pre izvrše zamenu starih ulaznica za neki od 4 ponuđena termina ili da vrate kupljene ulaznice i za njih dobiju svoj novac.

 

Zamena ili kupovina ulaznica se vrši od 15. septembra u 12h do 24.septembra, i to isključivo na prodajnom mestu Ticket vision na blagajni Ušće shopping center , II sprat od 10h do 22h ( za one koji su kupili karte preko tickets.rs ili na prodajnim Ticket Vision prodajnim mestima) 

Za zamenu ulaznica željenog termina potrebno je da priložite ulaznice sa starim datumom (17.03./25.09.) na blagajni Ušće shopping center II, sprat u periodu od 10 do 22 časa.
Sa starim ulaznicama nije moguć ulaz na zamenske termine 24. ili 26. septembra.Svim kupcima koji zamenski termini ne odgovaraju, povraćaj sredstava se vrši na sledeće načine: 

Ulaznice kupljene online: slanjem zahteva na office@tickets.rs , a najkasnije do 24.septembra. 

Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima: povrat samo na Blagajni Ušće Shopping Center, II sprat, a najkasnije do 24.septembra.

 

Broj mesta je ograničen na 500 po predstavi, mesta nisu numerisana.

Zamenom ulaznica ili kupovinom nove gledalac pristaje na epidemiološke mere koje je donela Vlada Srbije ( dolazak minimum pola sta ranije pre početka predstave, na ulazu u dvoranu vršiti će se dezinfekcija ruku i merenje temperature, obavezno je nošenje maski te međusobna distanca ). 

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano u martu, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

 Presrećan sam što ću ponovo stati na scenu, i to na veliku scenu Sava Centra. Uželeo sam se publike, a i oni nas glumaca, tako da se radujem druženju. Dođite da se smejemo, zabavimo. Obećavam da će vas boleti stomak od smeha, biće i suza radosnica....“ izjavio je Maca

Dobrodošli! 

 

_____________________________________________________________________________________

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodate su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila ulaznicu više.

 

Za nepuna dva meseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.

 

Brojna publika u regionu uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

 

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.

 

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

 

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmejati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

Ulaznice u prodaji preko sistema Tickets.rs.

 

 

 

 

 

INFO (16.03.2020.):

Predstava “ Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 17.3.2020. u Sava Centru u Beograd, radi novonastale situacije te odluke Vlade Srbije se odgađa na novi termin .

NOVI TERMIN PREDSTAVE "KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT" JE 11.05.2020. SA POČETKOM U 20 ČASOVA u SAVA CENTRU.

ULAZNICE kupljene za 17.3.2020. važiće i za novi datum - 11.05.2020.

(Izvor: Scena pro 7 d.o.o.)

Preporuka

IZGNANICI

Teatar Vuk

IZGNANICI
Džejms Džojs

Predstava MUŠKARČINE

Dorćol platz

MUŠKARČINE
pozorišni dokumentarac o muškosti ovde i danas

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati